Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов про Кривий Ріг: через росіян дніпряни зрозуміли, що завжди любили і поважали це місто

Мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у фейсбуці опублікував пост, в якому поділився своїм сприйняттям Кривого Рогу та стосунками з Олександром Вілкулом.

«Кривого Рогу пост.

Місто дивовижно красивих жінок і неймовірно вольових чоловіків, самодостатнє, вміє як воювати, так і дружити, мовчазне, іноді насуплене.

Це Місто завжди з деякою ревністю ставилося до губернського/обласного центру.

Він – важкий, сильний і «нітрохи не гірший», і «з чого раптом дніпропетровські командуватимуть нами».

З іншого боку, пафосний Дніпро часто з побоюванням дивився на цих «вискочок», особливо коли вони «полізли в наші справи».

Десятиліттями і більше ми борсалися в безглуздій дихотомії наших відносин, яку, схоже, не вдалося подолати навіть Олександру Миколайовичу Полю, «Степовому Колумбу», якому як Дніпро, так і Кривий Ріг завдячують майже всім.

Відлуння цієї нехай не ворожнечі, а ірраціональної конкуренції, вилилося в те, що майже вісім (!) років ми з’ясовували стосунки з Олександром Вілкулом.

Як політично, так і медійно.

Для того, щоб з 25 лютого через день дзвонити один одному і кричати в слухавку: «Саня (Боря), якщо якась допомога потрібна, то ти відразу маяч! Я особисто до тебе приїду!

Росіянам вдалося неможливе.

Не просто зробити нас єдиною країною.

Вони навіть змусили дніпрян зазирнути в себе і зрозуміти, що, виявляється, ми завжди ніжно і без жодних сумнівів любили і поважали Кривий Ріг.

Місто напрочуд красивих жінок і неймовірно вольових чоловіків», — написав він.

Читайте також: Окупанти обстріляли Нікопольський район, у Кривому Розі ліквідовують підтоплення, — Валентин Резніченко