Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов показав рекордну партію техніки, яку місто придбало для ЗСУ

Рекордна допомога. Дніпро направив на передову чергову партію необхідної техніки. Вона забезпечить потреби 25 військових бригад. Всього за час повномасштабного вторгнення місто виділило майже 2 мільярди гривень для наших оборонців і продовжує допомагати надалі. 

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Це подарунок від усієї територіальної громади Дніпра, від наших мешканців і платників податків».

1500 одиниць різної техніки. Дніпро не залишається осторонь і продовжує допомагати українським захисникам.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Як ми анонсували вчора, Дніпро видав нашим оборонцям рекордну суму обладнання на загальну суму 100 млн грн. Ми придбали 300 дронів, зокрема, ударні дрони, «нічники», тепловізори, все обладнання, яке конче потрібно зараз на фронті і яке замовляють наші бійці».

Також до нинішньої надмасштабної партії увійшли 10 вантажівок і 5 маневрових пікапів.

Анатолій, військовослужбовець: «Це дуже велика допомога, яку ми дійсно чекали. Оцим ми і відрізняємося від тої мерзоти, яка топче нашу землю, розумієте? Чим більше буде допомоги від людей — такої, як ми отримали, — тим скоріше ми переб’ємо ту нечистоту, яка до нас прийшла. Шкода, що вони не беруть із собою насіння, бо ми б зібрали після перемоги врожай, якому б заздрив увесь світ».

Як і раніше, все оснащення купували за заявками самих бійців.
Євген, майор: «Це нам усе потрібно — «мавіки», акумулятори до них, безшумні станції, зарядні станції, тепловізори. Це теж, як витратний матеріал. Хлопці не завжди встигають забрати із собою, бо вуличні бої на Бахмуті дуже тяжкі».

Крім цього, у переліку відправленого багато комп’ютерної техніки, зарядні станції, акумулятори.

Святослав, підполковник: «Ця допомога для нас є дуже актуальною. Ми висловлюємо слова вдячності людям, які долучилися до участі у даному проєкті. А також тим людям і міській владі, яка змогла це все організувати, провести. І зробити так, аби ця допомога безпосередньо надійшла до особового складу».

За словами міського голови Дніпра, за останній рік місто виділило на допомогу армії майже 2 мільярди гривень.

«Від усього особового складу дозвольте вам подякувати за вашу роботу, за ваш внесок. Разом ми переможемо», — «Дякую, служу народу України».