Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов показав чергову партію вантажівок, які Дніпро придбав для ЗСУ

Від початку повномасштабної війни Дніпро відправив оборонцям на фронт понад 600 вантажівок і легковиків. Сьогодні міський голова Борис Філатов показав ще 20 потужних машин, які Дніпро придбав для наших захисників. 

Дніпро продовжує підтримувати бійців на фронті та забезпечувати їх необхідним устаткуванням.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Хочу окремо наголосити, що крім двовісних вантажівок, які ми придбали раніше, ми придбали тривісні вантажівки — більш потужні, які можуть використовуватися на лінії фронту, скажімо так, з більшим результатом».

Вкотре місто відправило на передову партію вантажівок різного типу. Більшість машин — це шестиколісні авто, здатні розвивати швидкість до 110 км на годину. Кожна може перевозити до 5 тонн.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «За 450 днів цієї війни територіальна громада Дніпра придбала понад 600 одиниць транспорту. Це не лише вантажівки – це пікапи, це позашляховики. Це дуже потужна допомога – одна із найбільших у країні серед місцевого самоврядування».

Решта автівок також має дизельний економічний двигун, їх вантажопідйомність — до 2 тонн.

«Ми щиро вдячні адміністрації міста Дніпро, міському голові Філатову Борису Альбертовичу, всім небайдужим громадянам, які нам допомагають, які допомагають Збройним силам України наближати нашу Перемогу. Перемога любить підготовку».

Читайте також: Режисерка з Дніпра знімає документальну стрічку про загін «Антарес»