Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов: «Дніпро працює на Перемогу — допомога ЗСУ, підтримка переселенців та міські справи»

За 450 днів повномасштабного війни Дніпро допоміг військовим майже на 2 млрд гривень. Про це в етері телемарафону «Інформоборона» на телеканалі Дніпро TV розповів міський голова Дніпра Борис Філатов.

“Напередодні місто відправило бійцям велику партію устаткування. Це — три сотні дронів, півтора десятка автівок, прилади нічного бачення, ноутбуки. Загалом близько 1,5 тисяч різного приладдя для двадцяти п’яти військових частин на суму близько 100 млн грн. І вже замовили нову партію вантажівок високої прохідності для воїнів на фронті”, – повідомив мер Дніпра.

Він також зазначив, що окрім цього місто підтримує тих, кому довелося тікати від війни. Дніпро був першим з тергромад, де відкрили центр «ЯМаріуполь». На цьому тижні відкрили перший соціальний гуртожиток для маріупольців. Загалом це 35 осель для родин, які потребують житла найбільше.

Також мерія Дніпра продовжує посилювати співпрацю із закордонними партнерами. Цього тижня до міста приїхала допомога із Осаки – 2 карети швидкої, 3 одиниці комунальної техніки та спецавтобус. Також, за словами Бориса Філатова, тривають перемовини про побратимство з містом Сієтл (США).

Водночас у Дніпрі вже розпочали підготовку до опалювального сезону — комплексно і заздалегідь.

“Місто продовжує модернізувати теплове господарство. Це — заміна котлів, встановлення енергоощадних насосів та ще 250 додаткових генераторів для котелень”, – наголосив міський голова Дніпра.

Читайте також: У Дніпрі надзвичайники врятували з-під завалів жінку, ліквідовуючи наслідки обстрілу.