Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Благоустрій міського простору триває: громадськість пропонує замінити старі люки на нові

Небезпека під ногами. У Дніпрі по вулиці Холодноярська,19 від стічних вод утворилась яма поблизу каналізаційного колодязя. Та й сам люк став аварійним. Мешканці звернулись на телеграм-канал Геннадія Корбана. Заявку голова Громадської ради оперативно направив до комунальних міських служб для подальшого реагування. Наступного дня бригада комунальників усунула проблему містян.

Обережно та ретельно Олександр розчищає ділянку землі, і все це для того, щоб якомога якісніше встановити новий люк.

Олександр Клокол, робітник теплової дільниці № 3: «Я роблю, очищаю грунт для того, щоб добре схопився цемент і потім згодом не розсипався. Роблю велику опалубку хорошу. Це робити потрібно на совість, от і вся якість. Робити по-людськи, як для себе, для дома. Тому що це робимо для людей».

Кропітку роботу комунальники проводять на вулиці Холодноярська,19. Нещодавно тут було провалля, в пастку якого неодноразово потрапляли місцеві мешканці.

Наталя, мешканка вулиці Холодноярська,19: «Люк постійно ми закривали, але завжди падали туди вниз — і дітки падали, і дорослі, і старенькі. Ми звернулись до телеграм-каналу Корбана. Дякую їм, що вони відгукнулися на наше прохання. Ми дуже вдячні за те, що допомогли з цим, з нашою проблемою».

Заявку жителів зі свого телеграм-каналу голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан направив відповідним міським комунальним службам.

Дмитро Гризов, в.о. заступника начальника теплової дільниці № 3: «Ми миттєво відреагували на цю аварійну ситуацію. Тут була утворена яма стічними водами, ми її забетонували, укріпили та засипали землею. І встановили нову кришку люку колодязя».

Нова кришка люка антивандальна. Тепер жителі можуть безпечно гуляти у дворі, не боючись, що її вкрадуть злодії.

У разі виникнення проблеми комунального характеру, можна звернутись за номереми телефонів, які є у відео. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. 
Телеграм-канал Геннадія Корбана працює цілодобово.

Читайте також: Філатов: «У Дніпрі відкрили оновлений бульвар Кучеревського, масштабну реконструкцію починали ще до повномасштабного вторгнення рф»