Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Благодійний забіг Mykolaychiky Charity Run

14 грудня об 11.00 у парку імені Лазаря Глоби стартує благодійний забіг Mykolaychiky Charity Run.

Свято Святого Миколая відкриє серію Різдвяних свят! Ми пропонуємо не тільки пробігтися і повеселитися, а й разом створити добро для тих, хто цього потребує!
Цього року мета збору коштів , нажаль як і в минулому році, – допомога Лесняк Олексію. Льоша – спортсмен і легкоатлет, 4-кратний призер України з легкої атлетики в бігу на довгі дистанції. 09 вересня 2018 року він захворів на гострий лімфобластний лейкоз і йому все ще потрібна наша допомога в лікуванні. За запевненнями лікарів Олексію потрібно ще 6 хіміотерапії , після чого можна буде перейти на медикаментозне лікування. Вартість цих процедур – 60 тис.грн. Саме така мета у нас в цьому році!

100 грн з кожної дорослої реєстрації і 20 грн з дитячої реєстрації будуть передані на допомогу Олексію. Давайте разом допоможемо Льоші повернутися на бігову доріжку!

Вас чекає:
– забіг Добра на 6 км, 3 км і 1,5 км
– сімейна естафета Щастя 3 * 500 м. УВАГА! ЕСТАФЕТА – Сімейна. Учасники: перший – мама або дорослий член сім’ї жіночої статі, другий – дитина, третій – тато чи дорослий член сім’ї чоловічої статі. Як дорослого члена сім’ї можуть бути мама \ тато, бабуся \ дідусь, тітка \ дядько, брат \ сестра …. Кожен учасник повинен пробігти 500 м і передати естафету наступному учаснику.
-дитячий забіг на 500 м
– медаль на фініші кожному учаснику!
– конкурс на кращий новорічний костюм
– призи переможцям
– чай, різдвяні пряники
– аукціон Добра
– Ну і звичайно, чарівна атмосфера!
Біжимо не для себе, а заради здорового майбутнього! Покажемо всім, хто лінується, що бігати і займатися здоров’ям потрібно завжди і при будь-якій погоді.

Новий старт – нові цілі! Біжи з добром!

Реєстрація за посиланням http://startdnipro.com/events