Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Благодійний фонд «Квітуча Україна» разом з партнерами передали карету швидкої до Кривого Рогу

«Квітуча Україна» – благодійний фонд, який разом з партнерами допомагає в наближенні перемоги. Сьогодні вони передали карету швидкої до Кривого Рогу, оскільки там вона буде дуже корисною.

Благодійний фонд «Квітуча Україна» передав машину швидкої допомоги до Кривого Рогу. Кажуть, це важливий напрямок, де карета не буде зайвою.

Олена Діденко, керівниця благодійного фонду «Квітуча Україна»: «Спільно з нашими друзями з Франції, з фондом Володимира, ми отримали цю швидку медичну допомогу і передаємо її на Кривий Ріг. На сьогодні криворізький район – це форпост Дніпропетровської області, тому саме туди вона і від’їжджає».

Карету швидкої допомоги надали партнери з Франції на прохання фонду. Волонтери вважають, що зараз важливо об’єднуватися та робити усе для нашої перемоги.

Володимир Березинський, керівник волонтерського руху: «Основная задача для нас – не что-то дать. Мы основной задачей видим – быть вместе со всеми, не быть безразличными к нуждам нашей армии, не быть безразличными к нуждам нашей Украины. Поэтому мы победим в этом вопросе. Победа будет за нами».

Цим допомога не обмежиться . Від міжнародних партнерів уже прямує нове медичне обладнання для полегшення роботи наших лікарів .