Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» допоміг мешканцям Авіаторського

«Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» продовжує надавати гуманітарну допомогу тим, хто її найбільше потребує: самотнім, літнім, людям з інвалідністю. Сьогодні волонтери фонду відвідали Авіаторське.

З початку війни «Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» організував адресну допомогу продуктовими наборами. На сьогодні її вже отримали майже 50 тисяч жителів Дніпропетровської області. Підтримати людей в непростий час волонтери фонду приїхали до селища Авіаторське у Дніпрі. Саме тут для нашої області розпочалася війна, саме в район аеропорту влучила одна з перших ворожих ракет.

“Хочу висловити велике спасибі Гуфману, нас не залишають самих, наодинці зі своїми думками, зі своїми трагедіями. Дуже часто ми страждаємо, не так як жителі міста. Тому велике спасибі за те, що не забувають і за своєю нагодою приділяють якусь увагу, йдуть назустріч і завжди допомагають, і відгукуються”, –  Людмила, мешканка Авіаторського.

Жителі Авіаторського добре знайомі  з «Благодійним фондом «Геннадія Гуфмана»: відчули його турботу ще під час пандемії COVID-19. Тоді Центр соціальної відповідальності загалом допоміг понад 30 тисячам самотніх людей. Мережа волонтерських центрів фонду працювали в 11 містах Дніпропетровщини.

Ми надаємо адресну гуманітарну допомогу тим, хто потребує. Це пенсіонери, це інваліди, це самотні люди, це матері одиначки, це багатодітні родини. І я хочу сказати, що ця адресна допомога  як раз для тих верств населення,  хто найбільше уражений. Ми виходимо на міжнародний рівень, для того, щоб ті донори, міжнародні організатори і фонди  мали можливість передати також свою адресну допомогу”, – Ірина Хижняк, волонтерка «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана».

Сьогодні до Авіаторського волонтери «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана» привезли продуктові набори. Місцеві вдячні, говорять, що така допомога дуже потрібна і важлива в непростий час.

Я не боюся від усіх мешканців містечка сказати: “Велике дякую, за те що в таку важку годину нас не забивають”,- Олександр Бабенко, мешканець Авіаторського.

З лютого за підтримки «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана» в Дніпрі та в об’єднаних громадах області створені центри для вимушених переселенців. Прихисток та все необхідне для життя отримали 5 тисяч сімей з Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської та Запорізької областей.