Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека на першому місці: черговий по місту перевірив укриття в ліцеї №33 ДМР

Сьогодні, 28 вересня, черговий по місту Редька Дмитро, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту, проінспектував укриття в ліцеї №33 ДМР (вул. Троїцька,1).

Також проінспектував укриття в одному з навчальних закладів міста. Хочу зауважити, що навчальний процес в цьому закладі не відбувається, в зв’язку з тим, що найпростіше укриття є маленьким. Але воно є облаштованим, як найпростіше укриття відповідно до вимог ДСНС та є все необхідне в повному обсязі.”, – зазначає Редька Дмитро.

В укритті є сучасна система вентиляції, є санвузли, централізоване водопостачання, запас технічної та питної води, аптечка, можливість зарядити мобільні пристрої.

Цей навчальний рік організований за змішаною формою навчання, батьки могли обрати для дитини форму навчання. В дітей, які навчаються за змішаною формою, офлайн процес відбувається на базі іншого навчального закладу, оскільки укриття нашого навчального закладу розраховане на 50 осіб. Але в ньому під час Повітряної тривоги можуть перебувати співробітники закладу, які знаходяться на робочому місці, а також мешканці міста. “, – розповідає Ігнашева Ольга, заступник директора з навчально-виховної роботи.

На будівлі закладу є оголошення про наявність укриття, є телефон чергового. Укриття відкрите під час тривоги та доступ до нього відкрито цілодобово.

Читайте також: Ошукували українців за кордоном : у Дніпрі викрили діяльність шахрайського call-центру – прокуратура