Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека дніпрян: черговий по місту перевірив бомбосховище по вулиці Одеській

Сьогодні, 14 січня, черговий по місту, заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Олександр Лещенко перевірив бомбосховище по вул. Одеській, 7. У ньому добігає кінця ремонт.

“Було повністю замінено проводку, встановлено аварійне живлення від акумуляторів. Також задля комфорту містян тут встановили й додаткові розетки, підготовили резервну лінію живлення від генератора. Завершено роботи з покращення візуального стану приміщення та встановлення нових меблів. Майже виконано роботи з установки нової системи фільтрації кисню, що забезпечить очищення повітря, яке циркулює у приміщенні бомбосховища. Цю систему не оновлювали з моменту введення бомбосховища в експлуатацію, вона вже давно “віджила своє”. Після заміни у приміщенні циркулюватиме чисте повітря навіть у випадку хімічного забруднення. Загалом, укриття працює 24/7, організовано чергування, працює Wi-Fi. Бомбосховище здатне вмісти до 170 осіб”, – прокоментував Ігор Анікєєв, відповідальний за укриття.

Читайте також: Капітальні ремонти трамвайних колій та оновлення рухомого складу. Як зміниться дніпровський електротранспорт у 2024 році