Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека Дніпра: як працює одна з частин ДСНС

Сьогодні черговий по місту Редька Дмитро, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР, перевірив Дніпровське міське Управління ДСНС.

Сьогодні під час чергування відвідали одну з частин ДСНС, подивилися організацію роботи та обладнання. На мій погляд, служба організована на достойному рівні. Підрозділ добре оснащений.
Міська рада постійно співпрацює з підрозділами ДСНС, які обслуговують місто Дніпро. Також хочу зазначити, що в цьому році Дніпровською міською радою було виділено допомогу у вигляді субвенції на суму 1 400 000 грн для придбання паливно-мастильних матеріалів, що забезпечить безперебійне функціонування пожежних частин. Щорічно надаємо допомогу та плануємо й надалі.”, — розповідає Редька Дмитро – заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР.

“Сьогодні на чергування заступило 106 чоловік особового складу, 17 одиниць основної техніки та 6 одиниць спеціальної. Основна техніка – це автоцистерни, які вивозять особовий склад та вогнегасячі речовини. Спеціальна техніка – це пожежно-рятувальні дробини та автівки ГДЗС, тощо.”, — каже Захаров Павло начальник відділення організації служби та реагування на надзвичайні ситуації 8ДПРЗ.

Також Захаров додав, що за минулу добу було здійснено 11 оперативних виїздів, з яких 4 – на пожежі ( загинуло 3 людини), інші випадки – це надання допомоги спецслужбам та виклики, інформація щодо яких не підтвердилась.

Читайте також: Кинули гранату в перехожого: учора у Дніпрі пролунав вибух на проспекті Свободи