Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпечно та надійно: ескалатори на станції метро «Вокзальна» у Дніпрі працюють без збоїв

Чергова по місту Дар’я Біла, директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради, за дорученням міського голови Бориса Філатова проіспектувала технічне обслуговування ескалаторів на станції метро Вокзальна.

Щодня співробітники КП «Дніпровський метрополітен» здійснюють технічне обслуговування ескалаторів на станціях підземки. Сьогодні такі роботи проводилися на «Вокзальній». Там встановлено 4 ескалатори довжиною 70 метрів. Щодоби ними користуються близько 3 тисяч пасажирів.

Працівники електромеханічної служби перевірили технічний стан ескалаторів. Щоранку вони проводять планово-технічні роботи з випробовування двигунів, гальм та інших агрегатів ескалатора для безпечного перевезення пасажирів.

Належне технічне обслуговування забезпечує надійну роботу обладнання та запобігає виникненню несправностей. Ескалатори безпечно перевозять пасажирів до станцій, які у нинішній час також слугують укриттям для жителів та гостей Дніпра під час повітряних тривог.

Читайте також: Найбільше добровольців від 40 до 50 років: на Дніпропетровщині триває набір до Гвардії наступу.