Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Безпечне місто»: у Дніпрі відновлюють зовнішнє освітлення

«Безпечне місто». У дворі на вулиці Титова були проблеми з освітленням. Комунальники замінили пошкоджені лампи, змонтували нову повітряну лінію. Як все відбувалося та куди звертатися, якщо у вас проблеми із зовнішнім освітленням?

Віталій 2 місяці проживає в будинку №12 на вулиці Титова. Розповідає: коли переїхав, світла на подвір’ї не було.

Віталій, дніпрянин: «Я дивлюся, тут комунальники встановили освітлення. Нам це дуже добре, бо раніше ввечері було темно. Зараз є світло, все видно, дякую».

Комунальники продовжують відновлювати зовнішнє освітлення в межах програми «Безпечне місто».

Андрій Алексєєв, начальник експлуатаційно-технічного району № 2 КП «Міськсвітло»: «У даному дворі встановлено на даний момент 6 опор, і всього планувалося 6. Змонтовано 10 сучасних оцинкованих кронштейнів, 10 ЛЕД світильників на 40 Вт і приблизно 240 метрів самонесучого дроту. Люди бачать, що ми працюємо для них, і вони звертаються, постійно йдуть звернення: зробіть нам освітлення, допоможіть нам з освітленням».

Працювали тиждень і світло у дворі повністю відновили. Мешканці будинків задоволені позитивними змінами.

Олена Володимирівна, дніпрянка: «Я завжди задоволена, коли щось нове встановлюють, коли місто красивішим стає, тим більше, як кажуть, — задвірки. Не головна вулиця, а задвірки у дворах. Це дуже приємно, що ремонтують дороги, світло роблять. Це велике значення має, це морально підтримує».

Залишити заявку на відновлення зовнішнього освітлення можна на сайті Дніпровської міськради.

Читайте також: Філатов розповів, як Дніпро попри війну поновив ремонти трамвайних переїздів