Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Без ям і зі світлом: у Дніпрі на прохання жителів оновили вулицю

Комфорт для всіх. У Дніпрі в одному з дворів яма стала справжньою перепоною руху. Жінка не могла вільно гуляти зі своїм сином, який пересувається на візку. Вона звернулася по допомогу у телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана. Очільник Громради оперативно направив заявку до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування

Пані Олена все життя мешкає на проспекті Богдана Хмельницького,40. Жінка прикладає власні зусилля до комфорту жителів будинку — доглядає клумби та висаджує квіти. Проте, не всі роботи їй під силу. Тож звернулася до телеграм-каналу голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана.

Олена Ніколенко, мешканка будинку пр. Богдана Хмельницького, 40: «Мій син пересувається на візку, тому ми не користуємося громадським транспортом. Не завжди туди можна потрапити. Зараз тепло та ми гуляємо на візку. Ми ходимо до 12 кварталу, там є міський ринок. Ми здійснюємо покупки і ходимо».

Нещодавно на звичному для Олени і її сина маршруті утворилася яма. Оминути її з візком було неможливо.

Геннадій Корбан оперативно направив прохання дніпрянки про допомогу до відповідних департаментів та міських комунальних служб. Проблему вирішили за лічені дні.

Олена Ніколенко, мешканка будинку пр. Богдана Хмельницького,40: «У нас – це єдина можливість пересуватися на 12 квартал до ринку. Більше там тротуару нема. Для цього ми маємо можливість і ходити, і їздити в магазин».

Олена не вперше звертається по допомогу до телеграм-каналу Геннадія Корбана. Нещодавно в їхньому дворі встановили вуличне освітлення.

Олена Ніколенко, мешканка будинку пр. Богдана Хмельницького,40: «Тут жах був, увечері тут був жах. Освітлення було лише біля під’їздів. А зараз у нас повністю освітлений двір. Повністю. І ми спокійно до комендантської години можемо користуватися — поливати квіти, відпочивати та насолоджуватися теплом».

З проблемами дорожнього покриття чи відсутністю вуличного освітлення до голови Громадської ради звертаються нерідко.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звертайтесь за номерами телефонів, які є у відео. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. Або надішліть звернення на пошту. Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити скаргу можна в коментарях.

Читайте також: Дніпро піклується: у місті для зручності пасажирів контактну мережу ремонтують у нічний час