Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Укриття у колишньому кінотеатрі «Супутник» — безпечне та відкрите для містян цілодобово

Черговий по місту Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування укриттів у Дніпрі, які містяни можуть використовувати під час повітряних тривог.

Сьогодні він перевірив сховище у колишньому кінотеатрі «Супутник» (вул. Титова, 18). Воно розраховане на 50 осіб, які можуть у безпеці перечекати сигнали тривоги.

«Укриття користується великим попитом серед місцевого населення, оскільки знаходиться в досить тривожному місці. Воно оснащене, з ремонтом та готове приймати відвідувачів», — зазначив Артем Нідєлько.

У приміщенні стоїть спеціальна бочка, яка наповнена технічною водою. Також є санвузли та умивальники. Питну воду відвідувачі приносять зі собою, проте це питання збираються вирішити.

«Є два виходи/входи, один лаз, який необхідно відповідно до умов, у нас є аптечка, вогнегасники. Укриття прибирають щодня двічі на день», — розповів директор КП «Міські активи» Даниїл Селін.

Сховище в приміщенні колишнього кінотеатру працює цілодобово. Тому за необхідності кожен дніпрянин може сюди потрапити та перечекати ракетний обстріл чи сигнал тривоги.

Читайте також: Борис Філатов привітав правоохоронців з Днем Національної поліції України