Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Оновлення трамвайних переїздів Дніпра

Ремонт трамвайних переїздів по проспекту Миру – на етапі завершення. Роботи з реконструкції 4 переїздів тривали майже 1,5 місяця. Наразі відбувається оновлення останнього на перетині вул. Генерала Захарченка та проспекту Миру.

На перетині просп. Миру та вул. Захарченка оновлюють останній з 4 трамвайних переїздів.

«Саме на цьому переїзді плануємо вкладати залізобетонні шпали для залізобетонних плит, оскільки на цьому переїзді будуть вкладати широкополосні плити», — пояснює Родіон Овезов, майстер дільниці служби колії КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР.

На ділянці працюють 12 монтерів колій та різноманітна спецтехніка. Роблять усе, аби дніпрянам було комфортно пересуватися містом.

«Ми проводимо роботи з ремонту саме трамвайного переїзду на ділянці, яка суміжна з автомобільною дорогою. Щодо пішохідних плит, також вони будуть вкладені вже після вкладання саме автомобільних.
З початку року виконані ремонти на 8 переїздах, зокрема нещодавно ми відкрили рух трамвайного переїзду на перехрести просп. Мазепи та вул. Київської», — розповідає Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровский електротранспорт» ДМР.

До кінця року планують провести реконструкцію ще на 6 переїздах за адресами:

Читайте також: У Музеї історії Дніпра презентували проєкт «Голос війни».