Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Автівки, кольє, подорожі: що дніпряни дарують на 14 лютого?

Квіти, солодощі та зізнання у коханні. День святого Валентина вже за кілька днів. Дніпряни купують у магазинах подарунки своїм другим половинкам. Вітрини магазинів та закладів прикрашені сердечками, ведмедиками та подарунками. А забронювати столик у ресторані вже майже неможливо.

14 лютого — свято, коли подарунки отримують як чоловіки так і жінки. В цей день навколо нас велика кількість сердечок, амурів, та кохання. Що дніпряни підготували для своїх половинок та скільки готові витратити на цей романтичний день?

Кількість прикрашених закладів у Дніпрі вражає. Закохані почали бронювати столики ще за два тижні до свята. У деяких закладах місць вже немає.

До Дня закоханих деякі ресторани підготували романтичні смаколики. Тістечка, прикрашені у кольори кохання, є на будь-який смак та бюджет.

“Приблизно від 30 гривень, а найдорожче тістечко 147. У нас будуть ексклюзивні набори, у вигляді еклерів, у нас будут, знову ж таки, таки пряники. У нас будуть макарунси у вигляді сердечок”, – розповідає продавчиня Вікторія.

Встигнути треба не тільки знайти місце для вечері, а й купити бажаний подарунок. Серед класичних варіантів — прикраси. На 14 лютого, як стверджують продавчині, їх купують не тільки коханим, але і мамам та донькам.

“Зараз дуже багато купують саме у білому золоті, багато хто переходить на біле золото, жовте золото – вже рідко купують”,- каже директорка магазину прикрас Ірина. 

А от жінки у подарунок своїм чоловікам обирають ланцюжки та хрестики.

Загалом, варіантів подарунків безліч. Багато дніпрян вже визначилися, що будуть дарувати.

Флористи вже також готують букети. Кажуть, цьогоріч чоловіки надають перевагу звичайним та кущовим трояндам, за одну гілочку треба буде віддати від 60 до 200 гривень. У топі і тюльпани, у середньому по 50. А одна квітка гортензії коштуватиме 350.

Читайте також: COVID-19 повертається? Як дніпрянам себе вберегти?