Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійний люк у Дніпрі продовжує трощити автотранспорт

Декілька днів водії у Дніпрі ризикують втрапити колесом у відкритий люк. У Дніпрі, на перехресті Сергія Нігояна та Леваневського, вкрали металоконструкцію колодязя. Водії скаржаться: в яму провалилася навіть міжміська маршрутка. Деталі – у наступному сюжеті.

З цього колодязя тепер стирчать гілки. В Дніпрі на перехресті Сергія Нігояна та Леваневського вкрали металевий люк. Тепер він становить загрозу для учасників руху.

Рустам – мешканець Дніпра: “Это ужас, с этим нужно бороться, что-то делать. И оно стоит уже вот второй день и никаких работ не ведётся. Как это понять?”

Відкритим колодязь залишається декілька днів. Сьогодні у нього провалилася міжміська маршрутка.

Олександр -мешканець Дніпра: “Я, как неравнодушный гражданин этого города, взял и позвонил на городскую службу мэра. У меня приняли заявку. Я думаю, что в ближайшее время отреагируют на эту проблему”.

Як вдалося з’ясувати, – це колодязь телефонної комунікації. Усунути проблему повинен саме власник. У міськраді нам повідомили: відповідальний за нього «Укртелеком». Компанія вже мала передати заявку на підрядника. У офіційному коментарі повідомили: про люк знають.

“У місті Дніпро у цьому році  вже викрадено та пошкоджено  понад 700 люків. Кришку  колодязя, про який  йде мова, було викрадено, а перекриття, схоже, пошкоджено вантажним автотранспортом. Коли компанії стало відомо про пошкодження, місце було огороджено стрічкою і  розпочато підготовчі роботи для відновлення. Зараз проходять погодження  з  відповідними органами  для  проведення робіт, які, зокрема, передбачають і часткове тимчасове обмеження руху транспорту”.

Стрічки ми не побачили, тільки сигнальні гілки з люку, які попереджають про небезпеку.

Олександр -мешканець Дніпра: “Це можна поламати руку, можна поламати і залишитися без життя . В такому випадку краще цю проблему, я вважаю, усунути”.

Про терміни усунення аварійної ділянки на автошляху «Укртелеком» не пише. Тож водіїв закликаємо бути обережними.