Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійні люки та ями на дорозі: як вирішити проблеми

Небезпечні люки та великі ями на вулицях Дніпра заважали містянам. Дарія та Маргарита звернулися у телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана по допомогу. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування. 

Мешканці 108 будинку по проспекту Слобожанський боялися ходити власним двором через відкриті люки. Дарія залишила заявку в телеграм-каналі голови Громради та була приємно здивована оперативністю реакції.

Дарія Роботаєва, мешканка будинку проспект Слобожанський, 108: «Напевно, наступного дня приїхали та провели огляд. Я запитала, чи встановлюватимуть нові кришки на люки? Мені не дали схвальної відповіді. Але наступного дня я виходжу, і до обіду вздовж усього будинку, і на місці, де паркують машини, я бачу, що проведені роботи та кришки є».

Це не перше звернення жінки до Геннадія Корбана — нещодавно у дворі покосили траву.

Дарія Роботаєва, мешканка будинку проспект Слобожанський, 108: «Не пройшло і дві доби, як приїхало вісім чоловіків з косами, встали, викосили цю діляночку. Я знаю куди далі звертатися, куди рухатись — мене спрямували. Тож то дуже круто, швидкість мене вражає. Як швидко відповідають і вирішують ці питання — це дуже круто».

А це вже вулиця Житомирська, 283, тут жалілись на величезні ями на дорозі. Маргарита каже, мешканці давно страждали від поганого стану проїжджої частини.
Після отримання звернення від мешканки, Геннадій Корбан оперативно направив заявку на усунення проблеми відповідним міським комунальним службам.

Маргарита Муравйова, мешканка будинку по вул. Житомирська, 283: «Хочу подякувати органам влади Дніпра за те, що вони трішки поліпшили стан нашої дороги; за те, що по вулиці пройшовся грейдер, стало трішки краще. Але сподіваємося, що це початок ремонту нашої дороги».

Маргарита ділиться: зроблена ділянка – не фінальна точка благоустрою району.

Звернутись по допомогу можна до штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години, також можна надіслати звернення на пошту.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Війна за каналізацію: в Дніпрі другий рік триває конфлікт між сусідами