Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійні дерева: як вирішити проблему

Спиляли аварійні дерева та прибрали за собою пні. У дворі по вулиці Юркевича, 30 була значна комунальна проблема. Старе дерево било своїми сухими гілками по вікнах мешканців. Місцева активістка звернулась по допомогу до телеграм-каналу голови Громадської ради при міський раді Дніпра Геннадія Корбана. Очільник Громради направив звернення до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Як швидко вирішили проблему дніпрян?

«Тут росли дерева, каштани, великі та дуже старі. Там тополя росла. Ну, і там каштани, чотири дерева, які нам дуже заважали».

Тетяна, мешканка будинку №30 по вулиці Юркевича, розповідає: раніше сухі та старі дерева в її дворі заважали спокійно проходити до під’їзду. Ба більше, гілки били по вікнах квартир.

Тетяна, мешканка будинку по вул. Юркевича, 30: «Звернулися на сайт Корбана, так як нам ці дерева заважали. І група, люди, оперативно зреагували».

Заявку очільник Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Тетяна, мешканка будинку по вул. Юркевича, 30: «Приїхали та обрізали дерева, а згодом викорчували пні. Дуже добре. За собою прибрали, пнів не видно, квіти посадили. Дякуємо Геннадію Олеговичу та його групі за злагоджену роботу. Будемо ще звертатися, так як нам пообіцяли ще дерева кроніровать в нашому дворі. Чекаємо ще».

Подібні роботи нещодавно також проводили за адресами: вул Робоча, 91; вул Макарова, 1Б та вул Кам’янська, 25.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.
Окрім цього, цілодобово залишити заявку можна в коментарях у телеграм-каналі Геннадія Корбана.

Читайте також: Дніпро фактично завершив підготовку до опалювального сезону. Він має стартувати вже на початку листопада