Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійні дерева: як вирішити проблему

Мешканці проспекту Гагаріна,135 вирішили залишити заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана, бо їм заважали аварійні тополі. Люди боялися ходити під деревами. Як швидко відреагували на заявку? 

На проспекті Гагаріна,135 ліквідували 2 аварійні дерева. Ці тополі турбували мешканців навколишніх будинків, тому вони залишили заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана
Пан Микола, житель будинку №135, каже, люди страждали від алергії.

Микола Петренко, дніпрянин: «У кількох наших мешканців алергія. І взагалі, цей пух шкідливий. Але головне те, що вони вже старі. Я особисто не звертався, але знаю, що мешканці будинку зверталися до телеграм-каналу Геннадія Корбана. Оперативно відреагували. Зеленбуд у дії, всі працюють злагоджено, нормально».

Заявку голова Громадської ради оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам. Вже 17 жовтня роботи з ліквідації аварійних дерев розпочались.

Катерина Редька, начальниця дільниці «Правобережна,1» КП «Міськзеленбуд» ДМР: «Жителі цього дому подавали заявку до департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради. На цей об’єкт виїжджала комісія, підписали всі документи — департамент, екологія. Передали на наше підприємство. Виїхала бригада, розпочали роботу».

Було задіяно професійну техніку — автовишку та маніпулятор.
Схожі роботи з ліквідації аварійних дерев провели на вул. Гладкова,43; вул. Звилиста,54 та вул. Панікахи,97.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі завершилась підготовка до опалювального сезону: коли містянам чекати тепло в оселях

https://www.youtube.com/watch?v=eWM1KqaPa3c