Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійна опора та бетонні плити на майданчику: як вирішити проблеми

Дніпровський активіст Андрій неодноразово залишав заявки в телеграм-каналі Геннадія Корбана з приводу комунальних проблем. Більшість з них вже вирішені, решта – в роботі.

Андрій Ткаченко, активіст: «Тут була проблема: після ремонту козирка 20 років тому, на дитячий майданчик поклали бетонний козирок і не забрали. Дітям було небезпечно тут гуляти».

Активний дніпрянин Андрій Ткаченко проживає на житломасиві Тополя-2. Він вже домігся ремонту у під’їздах та благоустрою навколишніх територій. Молодий чоловік бачить проблему і одразу залишає заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана. Завку голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.
Окрім бетонних плит, які заважали та могли травмувати дітей, у дворі будинку 7а на житломасиві Тополя-2 вирівняли аварійну опору.

Андрій Ткаченко, активіст: «Тут була проблема: стіл нахилився у бік під’їзду, і це було небезпечно для будівлі, батьків та дітей. У стислі терміни цю проблему вирішили. Стовп, як бачите, поправили. Заявки розглядають, реагують поступово. Велике спасибі і меру міста, і Геннадію Олеговичу».

Схожі роботи зз прибирання територій та заміни аварійних опор провели на вулицях Кондукторська, 2; Івана Сірка, 102; Січових Стрільців, 101.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Дірка в асфальті та темрява у дворі: як вирішити проблеми?