Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварія на Марії Лисиченко: у якому стані постраждалі

На вулиці Марії Лисиченко трапилась ДТП за участі пасажирського автобуса та легкової автівки. В результаті аварії є двоє постраждалих. 

Автобус 136 маршруту рухався вулицею Марії Лисиченко в бік Янтарної, коли його «протаранив» легковик.

Олег Глущенко, інженер з безпеки дорожнього руху підприємства «КАРЛССОН»: «У районі заправки БРСМ по вул.Лисиченко в зустрічному напрямку рухався автомобіль Nissan, який при зустрічному роз’їзді виїхав на зустрічну смугу, де було скоєно зіткнення транспортних засобів. Внаслідок ДТП двоє людей, які рухалися автомобілем Nissan, отримали тілесні ушкодження».

Автобус їхав порожній, оскільки прямував на ремонт. Свідки припускають, що саме завдяки цьому обійшлося без жертв. В результаті ДТП постраждали двоє: один з них — водій легкового авто. Його доправили до лікарні.

Сергій, завідувач відділу амбулаторної травми міської клінічної лікарні: «Після автодорожньої травми до нас звернувся потерпілий. Після клінічної та ренгелогической діагностики було встановлено діагноз, він нескладний — забій правого плечового суглоба, забій лобової області зліва. Йому надано першу невідкладну допомогу».

Наразі кермувальника вже відпустили додому. Усі обставини аварії з’ясовують правоохоронці.

Читайте також: Понад півтисячі людей старшого віку та з інвалідністю евакуювали з Дніпропетровщини до західних областей