Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Атестація педагогів та робота з дітьми під час війни: у Дніпрі пройшов семінар для керівників закладів позашкілля

У Дніпрі пройшов семінар для керівників закладів позашкілля Дніпра. Педагоги обговорили професійну атестацію, а також торкнулися теми психологічної підтримки та роботи з дітьми під час війни.

«Девіз семінару «Удосконалюємось разом», бо тільки у співпраці ми може розвиватися і рости далі. Головне питання – атестація педагогів у новій редакції положення про атестацію. Також обсудимо програмне забезпечення закладів, роботу гуртків. Тут зібрались методисти, заступники директорів, директори позашкільних навчальних закладів Дніпра. Загалом – 50 освітян. Семінар триватиме 7 годин, заплановано виступи 3 спікерів», – розповіла Людмила Михайлова, директорка КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 1» ДМР.

«Такий семінар проводиться вперше. Головна мета – обмін досвідом серед педагогів та керівників закладів позашкільної освіти», – зауважив черговий по місту Сергій Луденський, який в рамах інспекційного об’їзду прибув на захід.

«Сьогодні виступали спікери, які мають компетенцію та досвід для того, щоб модернізувати подальшу роботу в закладах позашкільної освіти і йти в ногу з часом. Ми маємо надію і впевнені, що за результатами семінару всі заклади матимуть змогу покращити свою роботу, робитимуть позашкільну освіту сучасною і модною», – повідомив Сергій Луденський.

Читайте також: Встановлення енергоощадних дверей та ремонт аварійних під’їздів: 271 будинок Дніпра став теплішим та затишнішим.