Site icon Телеканал «ДніпроTV»

АТБ прокоментували заяву щодо продажу гуманітарної допомоги у своїх магазинах

АТБ офіційно прокоментували інформацію щодо продажу у своїх магазинах розкраденої у Запоріжжі гуманітарної допомоги. У корпорації зазначають, що вона не відповідає дійсності.

“Корпорація “АТБ” офіційно заявляє, що інформація, яка поширюється з боку одного з агентів НАБУ,стосовно реалізації розкраденої у Запоріжжі гуманітарної продукції через магазини “АТБ”, не відповідає дійсності. Наведені у ній тези є неперевіреною інформацією, що свідомо вводять в оману клієнтів й партнерів компанії та широкий загал громадськості”, — йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що не підписували угод щодо постачання на реалізацію продуктів харчування та товарів першої необхідності гуманітарного спрямування від сторонніх постачальників через свої магазини на Запоріжжі.

“Також контролюючими органами неодноразово проводились відповідні перевірки у магазинах торговельної мережі “АТБ” щодо цих підозр. Жодного факту реалізації гуманітарної продукції виявлено не було”, — наголошують у пресслужбі АТБ.

Раніше СБУ та НАБУ провели обшуки у Запоріжжі за фактом ймовірного незаконного привласнення гуманітарної допомоги, наданої Запорізькій області від початку широкомасштабного вторгнення рф.

Читайте також: Мешканця Дніпра судитимуть за передачу рф даних про переміщення ЗСУ і розташування підрозділів Нацгвардії