Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Артобстріли і ракетна атака, поранено жінку: поліція Дніпропетровщини працює на місцях російських злочинів

Росія атакувала дві громади у Нікопольському районі та Грушівську громаду у Криворізькому районі. Також вночі направив ракету на Дніпро. Про це повідомляють у поліції Дніпропетровської області.

Уламки ворожої ракети, яку вночі ворог направив в бік Дніпра, впали у Дніпровському районі. Виникла пожежа – горіла суха трава, вогнеборці її загасили. Пошкоджені господарські будівлі, у приватних будинках повилітали вікна. На щастя, люди не постраждали.

1 листопада ворог поцілив по Грушівській громаді Криворізького району з артилерії. Внаслідок влучань пошкоджено 4 приватні будинки, господарчу споруду та автомобіль. Люди лишилися неушкодженими.

Також важких ударів окупанта зазнали дві громади Нікопольського району. 1 листопада російська армія поцілила по Нікополю і двом населеним пунктам Марганецької громади. Станом на сьогодні до Нікопольського районного управління поліції надійшло понад десятка звернень місцевих мешканців про пошкодження їх майна. Слідчі продовжують оглядати місця атаки.

У Марганецькій громаді під вогонь потрапило два села, поранення отримала 41- річна жінка. Пошкоджено три приватні будинки. В приміщеннях зруйновано дах, обвалилися стеля, вилетіли шибки, вщент розбито стіни. Уламками понівечило огорожі та фасади.

Читайте також: Зброю та набої вилучили поліцейські у водія в Синельниківському районі