Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Затримані 4 поліцейських: у поліції Дніпра проводять аудит і перевірки на поліграфі

Національна поліція проводить повний аудит діяльності кримінального блоку поліції Дніпра. Про це повідомила пресслужба НПУ.

“Керівництво Нацполіції ініціювало повний аудит діяльності кримінального блоку Дніпровського районного управління поліції, зокрема кожен оперативний співробітник пройде дослідження на поліграфі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, результатом заходів, розпочатих за матеріалами внутрішньої безпеки НПУ у травні 2022 року, у неділю були проведені слідчі дії у Дніпровському райуправлінні поліції Дніпропетровщини, були затримані 4 поліцейських та 5 цивільних осіб.

“За фактом причетності поліцейських до протиправних дій головна інспекція проводить службове розслідування. Керівника та заступника начальника райуправління поліції відсторонено від виконання обов’язків та надалі буде прийняте рішення щодо їх перебування на посадах”, – заявили у НПУ.

У Дніпровському районному управлінні поліції Дніпропетровської області проведені слідчі дії у службових кабінетах працівників карного розшуку. За їх результатом чотирьох поліцейських затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: На Дніпропетровщині залізничник планував підірвати колії для зриву контрнаступу