Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Захищаючи Батьківщину від окупантів, загинув воїн з Дніпропетровщини – Андрій Лукянцев

18 жовтня загинув Захисник з Дніпропетровської області Лукянцев Андрій Сергійович. Його життя обірвалось у бою на Херсонському напрямку біля сіл Біла Криниця та Давидів Брід. Він був воїном зенітно-ракетного взводу стрілецького батальйону. Чоловікові було 40 років. Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

Андрій родом з Просяної. Навчався у Валівській середній школі. Після цього хлопець вступив до професійно-технічного училища міста Кривий Ріг, де здобув спеціальність машиніста-тракториста. Працював на кількох підприємствах Лозуватської громади.

«Усім Криворізьким районом ми поділяємо горе близьких та рідних, бойових побратимів Андрія з приводу непоправної втрати. Війна забирає найкращих… Ми схиляємо голови у світлій молитві та глибоко сумуємо разом із родиною полеглого захисника. Світла пам’ять і безмежна вдячність за вірність Батьківщині, адже його життєвий приклад, те, як він безмежно любив свою Україну та як щиро захищав її свободу, назавжди слугуватиме взірцем для всіх нас. Вічна слава Герою. Вічна пам’ять…» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Читайте також: Дніпровські нацгвардійці показали, як окупанти використовують заборонені Женевською конвенцією снаряди