Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В центрі Дніпра представили фотовиставку за підтримки міжнародних партнерів

Просто неба у центрі Дніпра презентували виставку фотографій. На світлинах зображено діяльність гуманітарних організацій та волонтерів. А також є фотографії постраждалих унаслідок війни українців зі всієї України. 

В самісінькому центрі Дніпра, просто неба, розгорнули фотовиставку, приурочену до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги. Виставку організували за підтримки Агентств ООН, міжнародних і національних гуманітарних організацій, а також Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

«Можливо, не кожного року ми проводимо виставку, але кожного року ми згадуємо тих працівників гуманітарної сфери, які віддали свої життя заради цієї важливої роботи», – каже голова Регіонального офісу УКГС ООН, Східний та Південний регіони Едмор Тондлана.

На виставці представлені світлини українських фотографів. На них – волонтери, представники гуманітарних організацій та прості українці, які постраждали через війну.

«З самого початку повномасштабного вторгнення всі міжнародні організації перебували в Дніпрі, і допомагали внутрішньопереміщеним особам. Нема слів, щоб висловити всю вдячність безмежну, за ту підтримку, за те що вони поряд, і дуже хочу попросити міжнародні організації не зупинятися, допомога все ще потрібна», – повідомила заступниця голови Дніпропетровської ОДА Надія Задорожна.

Світлини можна роздивитися в центрі міста, виставка триватимедо 6 листопада.

Читайте також: Енергетична безпека: дніпровські будинки отримують обладнання для автономного живлення