Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У лікарнях Дніпра досі перебувають 18 постраждалих від ракетного удару, серед них – 1 дитина: оперативна інформація на 18:00

На сьогодні внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку у Дніпрі, який стався 14 січня, загинуло 46 людей. Поранено 81 людину.

18 постраждалих досі перебувають у лікарнях. Серед них 1 дитина. Всі вони переведені з реанімації.

За дорученням міського голови Бориса Філатова у Дніпрі працює два Штаба прийому громадян, які стали жертвами російського терору.

Один знаходиться неподалік зруйнованого будинку в приміщенні НВК № 66 (просп. Героїв, 3 а), другий відкрито у будівлі адміністрації Соборного району (пл. Шевченка, 7).

Обидва Штаба для постраждалих внаслідок ракетного удару (і в будівлі НВК № 66, і в Соборній адміністрації) працюють за таким графіком:

Звернувшись до Штабу мешканці зруйнованого будинку можуть отримати такі послуги:

Там заяви на допомогу від постраждалих приймають:

Телефони для консультацій:

За завданням міського голови Бориса Філатова у 3 закладах освіти відкриті пункти для тимчасового прихистку мешканців зруйнованого будинку. Вони знаходяться за адресами:

На базі закладу «Штурм» (вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 9) працює гуманітарний центр. Туди можуть прийти всі, хто постраждав від ракетного удару, та отримати:

Читайте також: Черговий по місту перевірив умови проживання працівників КП «Дніпровський електротранспорт»