Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі працює штаб з ліквідації наслідків ракетного удару

Знову «прильоти» та цілеспрямований обстріл критичної інфраструктури. Під ударом сьогодні, 14 вересня, опинився Криворізький район. Про це повідомив очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Надвечір стався ракетний обстріл по  Кривому Рогу. За інформацією ОУВ «Каховка», випущено 7 ракет Х-22. Вони влучили в об’єкти гідротехнічної, критичної та транспортної інфраструктури. Мета ворога – це паніка, психологічний тиск на людей, створення надзвичайної ситуації в місті та спроба створити гуманітарну кризу.

В Кривому Розі працює штаб по ліквідації наслідків ракетного удару, комунальні та ремонтні служби задіяні. Прошу всіх зберігати спокій. Ситуація повністю контролюється військовою адміністрацією. Всі працюють.

Водопостачання буде відновлено, але для цього потрібен час. Станом на 20:20 інформація щодо підтоплення домоволодінь не надходила.

Також сьогодні з «Ураганів» ворог гатив по Зеленодольській громаді. Пошкоджено житловий будинок. Люди вціліли.

Після вчорашніх обстрілів Нікопольського району, в м. Марганець, смт Томаківка та Мирівській громаді повністю відновлено водопостачання. Люди – з водою.

В інших районах регіону день минув тихо. Кордони Дніпропетровщини під повним контролем Збройних сил.

Читайте також: Волонтери Дніпра врятували стареньке піаніно