Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпропетровській області проведуть в останню путь бійця, який загинув понад рік тому

Зв’язок із Олександром Паршуком зник понад рік тому. Весь цей час його рідні жили з надією на повернення чоловіка додому живим та здоровим, не припиняли пошуки. Та, на жаль, 24 березня їм сповістили, що Олександр таки загинув. Сумну звістку оприлюднили на ФБ-сторінці Жовтоводської міської ради.

Олександр Паршук народився 4 липня 1981 року у Жовтих Водах. Закінчив 9 класів середньої школи №6 (нині – ліцей “Перспектива”). У 2000 році у ВПУ №70 здобув професію електрогазозварника. Далі було проходження строкової військової служби.

У 2008 році Олександр закінчив Східноєвропейський університет за спеціальністю “Економіка і підприємництво”. Останнє місце роботи – ТОВ “СК «Стройінвест”, м. Дніпро.

У березні 2015 року був призваний на військову службу. Брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

Удруге боронити країну старший сержант О. Паршук пішов 26 лютого 2022 року. Служив командиром роти охорони бригадної артилерійської групи. Загинув 17 квітня минулого року під час виконання бойового завдання поблизу с. Заводи Ізюмського району Харківської області.

У захисника залишилися батьки, сестра, дружина та дві донечки.

Прощання з Олександром Паршуком відбудеться 31 липня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Читайте також: Одна з міських лікарень у Дніпрі проводить операції, аналогів яким немає в Україні