Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі знову масштабне відключення світла: інформація станом на 14:00

Мер Дніпра Борис Філатов вкотре вимагає у приватних енергетичних компаній ДТЕК та ЦЕК створення та дотримання чітких і справедливих графіків відключення електроенергії.

Нині у Дніпрі знову масштабне відключення світла приватною енергетичною компанією ДТЕК одразу на 6 годин. У Чечелівському та АНД районах відключення заявлено з 09.00 до 15.00. Жителі скаржаться, що при відключенні живлення одразу всього району перестають працювати інтернет та мобільний зв’язок.

Наразі приватною енергетичною компанією ДТЕК об 11:00 також припинено подачу живлення підвищувальній насосній станції ( ПНС) в результаті чого відсутнє водопостачання за наступними адресами:

Також все ще діють стабілізаційні відключення електроенергії приватними енергетичними компаній ДТЕК та ЦЕК декількох міських підвищувальних насосних станцій ( ПНР), через що немає води за адресами:

Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.

Щодо подачі теплоносія. Усі великі районні котельні працюють, але через стабілізаційні відключення електроенергії приватними енергетичними компаній ДТЕК та ЦЕК зупинена робота декількох об’єктів.
Зокрема, о 13:30 знеструмлено тепло-розподільчий пункт (ТРП) та будинкові котельні через що нема тепла на:

Подачу тепла спеціалісти КП «Теплоенерго» відновлять після подачі електроенергії на тепло-розподільчий пункт (ТРП) та будинкові котельні.

Всі інші об’єкти КП «Теплоенерго», а також тепло-розподільчі пункти (ТРП) та котельні КП «Коменергосервіс» та КП «Житлсервіс-Дніпро» – у роботі.

Про аварійні та планові роботи міських служб. Сьогодні 28 грудня на мережах водовідведення прийнято 43 заявки, на мережах водопостачання – 45 заявок, у роботі 10 пошкоджень. На всі заявки за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова виділено ремонтні бригади, необхідну техніку та матеріали. Серед ключових – робота на магістральному трубопроводі Д-900 мм із землі на вул. Павла Полуботка, 14 .

Наші комунальники у посиленому режимі ведуть аварійні роботи на вул. Лабораторній, 2. По цій вулиці тимчасово зупинено подачу води. Водопостачання буде відновлено одразу по завершенню робіт.

А на вулиці по вул. Халхінгольська, 99 оперативна робота міських служб дозволила провести ремонтні роботи менш ніж за дві години. Подачу води на цій вулиці відновлено.

Завершили наші комунальники і аварійні ремонтні роботи по вул. Доновського,75 у сел. Олександрівка і нині працюють по вул.Степова,28 . Жителі цієї вулиці тимчасово без води. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

КП «Дніпроводоканал» продовжує роботи на вул. Березинській, а також вул. Північній. Тимчасово призупинено водопостачання:

Подачу води буде відновлено одразу по завершенні ремонтних робіт.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

Або ж можна залишати свої заявки на вирішення комунальних проблем за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Читайте також: Як правильно оформити скаргу на несправедливі відключення світла до НКРЕКП