Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі за лютий на 20 % збільшилася кількість порушень правил паркування

У Дніпрі за лютий зафіксовано близько 12 тис. порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з січнем кількість порушень збільшилася на 2 тисяч. У лютому до бюджету міста від сплати стягнень за неправильне паркування надійшло близько 4,7 млн грн.

«Завдяки роботі наших інспекторів містяни привчаються паркуватися за правилами, а саме – не заважати руху пішоходів, інших водіїв, комунальних чи аварійних служб, не створювати аварійних ситуацій. За лютий до інспекції надійшло 448 звернень щодо автівок, які залишені з порушенням правил дорожнього руху та 7 звернень щодо покинутих машин. У цих випадках інспектори накладають штрафи. Про правопорушення можна повідомити на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37 або надіслати звернення на електронну пошту: dpparkcontrol@gmail.com», — розповіла начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Наталія Довгопола.

За минулий місяць за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 417 транспортних засобів.

«За лютий наше підприємство опрацювало 58 звернень дніпрян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання виписано 17 приписів щодо усунення порушень. Це незаконно встановлені технічні пристрої (замки, стовпчики тощо)», – додав начальник виробничого-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Андрій Осипов.

Читайте також: Від виявлення гострих порушень мозкового кровообігу до онкології на ранній стадії. У міській лікарні Дніпра № 4 обстежують пацієнтів на новому цифровому томографі