Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі встановили систему опалення в закладі соціальної допомоги

У Дніпрі піклуються про підопічних закладів соціального захисту. Ремонт відділення триває з травня 2023 року. Наразі там проводиться модернізація системи опалення, яка забезпечить теплом будівлю.

У планах: оновлення приміщень кімнат, коридорів, кабінетів, їдальні, санвузлів; заміна системи освітлення на більш економне; встановлення системи вентиляції в душових кімнатах. Всього на проведення ремонтних робіт заплановано 7,5 млн грн з міського бюджету.

Тимчасове житло для бездомних. У Дніпрі його надають у міських центрах соціальної допомоги.

“Ми опікуємось людьми у яких немає житла і на час війни люди до нас звертаються, які теж зупинились тут у нас у місті”, – повідомив завідувач відділення для бездомних осіб та осіб з низьким рівнем доходів Сергій Соломаха.

У місті таких центрів декілька. В одному з них наразі триває ремонт та підготовка до осінньо-зимового періоду.

“На сьогоднішній день ми вже на фініші ремонтних робіт. Основна частина ремонтних робіт виконана, залишилися косметичні доробки, укладання лінолеуму та монтаж системи опалення”, – розповів заступник директора генерального підрядника Антон Чорнодуб.

Тут модернізують систему опалення. Це дозволить ощадити електроенергію та якісніше обігрівати будівлю.

“Раніше у нас були електрична система опалення, але відбувалася обігрів кімнат або приміщеньбудівлі за допомогою електричних конвекторів”, – каже директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги ДМР Максим Єрьоменко.

Завершити роботи планують до початку вересня. На ремонт з міського бюджету виділили 7,5 млн грн.

Читайте також: У Дніпрі проінспектували укриття в Центрі аерокосмічної освіти молоді