Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відремонтували трамваї та тролейбуси

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали поточні, середні та капітальні ремонти 4 трамвайних вагонів та 5 тролейбусів, а також провели аварійний ремонт 3 тролейбусів.

Протягом дня було здійснено ремонт 20 рейкових стиків. Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 80 стрілочних переводів. За день було замінено 140 метрів трамвайного контактного проводу та проведено ремонтні роботи на 3 тягових підстанціях.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 18 вагонів та усунуло 6 течій підземних вод. Також протягом дня здійснено щоденний огляд 15 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатора. Проведено обслуговування пристроїв пожежної та охоронної сигналізації.

Працівники КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні виконали технічне обслуговування 6 світлофорів та ремонт 1 кнопки виклику зеленого сигналу для пішоходів.

Також протягом дня проведено техобслуговування 7 дорожніх знаків, ще 8 дорожніх знаків встановлено, а 4 дорожні знаки – демонтовано.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 783 штрафи за порушення правил паркування та евакуювала 29 авто через перешкоджання руху іншим водіям.

Читайте також: У Лівобережній адміністрації Дніпра відкрили пункт допомоги