Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відремонтували один із дитячих майданчиків

Черговий по місту Артем Нідєлько перевірив, як виконується доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо реагування на звернення громадян. Зокрема щодо проведення ремонтів дитячих та спортивних майданчиків у Дніпрі.

Сьогодні черговий оглянув уже відремонтовані майданчики на вул. Вознюка, 3.

«Тут на майданчику у Придніпровську ми замінили елементи. Це великий майданчик, який оточений шістьма будинками. Ми перевірили, наскільки все якісно зроблено. Зараз ми проводимо роботи по всьому місту, і ми плануємо продовжувати далі. Цього року вже виконано ремонт 37 дитячих та спортивних майданчиків», — зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Ці майданчики знаходилися в аварійному стані, тому мешканці звернулися до КП «Розвиток територій міста» з проханням привести їх до ладу. Торік об’єкти оглянули працівники КП та внесли у перелік майданчиків на ремонт.

«На цих 2-х майданчиках виконали реконструкційні роботи. На дитячому — було проведено заміну дошок на гойдалках, лавках та гойдалці-балансирі, відремонтовано карусель та ігровий комплекс. Всі елементи пофарбували після оновлення. На спортивному майданчику замінили деякі пошкоджені елементи», — розповіла представниця підрядної організації Анна Мурахтанова.

У серпні у Дніпрі планують провести ремонт 8 майданчиків. Загалом до кінця року у Дніпрі оновлять ще близько 35 комплектів спортивного та дитячого обладнання.

Читайте також: Комунальні служби Дніпра відновлюватимуть будинки, які постраждали від ракетної атаки 28 липня