Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбулася робоча зустріч із військовими Нацгвардії

Сьогодні, 5 червня, черговий по місту заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков перевірив виконання доручення міського голови щодо реалізації муніципальної Програми сприяння територіальної оборони Дніпра та провів робочу зустріч із військовими 31 бригади НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського.

У рамках зустрічі було зʼясовано питання номенклатури та ефективності необхідного обладнання, яке увійде до складу чергової необхідної допомоги військовим від дніпрян.

Разом обговорили технічні характеристики та особливості застосування на полі бою зарядних станцій, радіостанцій та тепловізорів.

Усе це актуальні спецзасоби, які допомагають особовому складу координувати виконання завдань, підтримувати зв’язок, стежити за повітряним простором, відслідковувати противника, зокрема й вночі.

Вищезазначена техніка не лише забезпечує якісне виконання бойових завдань, а, що найважливіше, допомагає зберігати життя наших захисників.

Читайте також: Цьогоріч на Дніпропетровщині створили 3 дитячі будинки сімейного типу та 5 прийомних родин