Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі у будинках на вулиці Караваєва триває ремонт покрівлі

У Дніпрі з початку 2023 року комунальним підприємством проведено планові ремонтни покрівель (заміна старого шиферу на новий профнастіл, заміна старого рубероїдного покриття на новий) у 90 багатоквартирних будинках. Заміна старого покриття покрівлі виключає можливість протікання опадів до житлових квартир, створення надмірної вологості та плісняви.

Сьогодні, 16 жовтня, черговий по місту Файфер Сергій, директор департаменту житлового господарства ДМР, проінспектували хід ремонтих робіт по вулиці Караваєва.

У будинку №3 представники підрядної організації виконали заміну старої аварійної покрівлі на нову. Було замінено більше 800 квадратних метрів покрівлі. Не дивлячись на погодні умови, підрядник вивозить будівельне сміття та закінчує монтаж водостічних систем покрівлі.

Також ремонтують покрівлю будинку №50, що теж на вулиці Караваєва. Покрівля будинку знаходилась в аварійному стані, а тимчасові заходи з ремонту не давали результату, тож було прийнято рішення замінити покрівлю повністю, аби мешканці будинку проживали у комфортних умовах.

На сьогодні виконано 80% запланованих робіт.

Читайте також: Подарунок від Кельна: у Дніпрі відкрили новий дитячий майданчик