Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі показали укриття з зонами активного відпочинку для дітей 

У Дніпрі тривають перевірки укриттів, які згідно з дорученням міського голови Бориса Філатова повинні бути облаштовані усім необхідним для безпечного перебування під час тривоги чи можливої ракетної атаки.

Сьогодні, 16 липня, черговий по місту, в.о. директора Департаменту парків та рекреації Володимир Чорний побував у КЗО “Навчально-виховний комплекс №148 “Спеціалізована школа-дошкільний навчальний заклад(ясла-садок) “Планета щастя” (просп. Олександра Поля, 42», де проінспектував загальний стан укриття та доступність його для містян.

“Це укриття розраховано на 600 осіб. Воно відкрите цілодобово, на місці завжди є черговий. Крім цього, тут є засоби пожежогасіння, медична аптечка з набором базових ліків, спальні місця, зони для активного відпочинку та дозвілля дітей, де є різноманітні іграшки, а також облаштовані місця для навчання. В цілому тут дуже цікавий підхід до облаштування цього укриття, дуже гарно воно зроблене, цікавий кольоровий ремонт, аби дітям було комфортно тут перебувати під час повітряної тривоги. Також укриття має кілька телевізорів. Ним також постійно користуються місцеві мешканці”, – підкреслив Володимир Чорний.

Читайте також: У Дніпрі у ліцеї №100 цілодобово працює укриття на 500 людей