Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили укриття дитячо-юнацького центру “Штурм”

Сьогодні, 23 серпня, Владислав Грицай, директор департаменту житлового господарства ДМР, перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо облаштування тимчасових укриттів у місті.

На сьогодні у місті облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі з відповідними актами про придатність для використання.

На балансі міста перебуває всього 191 укриття. Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на обʼєктах критичної інфраструктури.

Одне з найпростіших укриттів знаходиться у приміщенні КПНЗ “Дитячо-юнацький центр “Штурм” ДМР по вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 9

Приміщення більше 200 квадратних метрів обладнане усім необхідним: питною та технічною водою, аптечкою, протипожежними засобами.

У підвальному приміщення працює вентиляція, освітлення та Wi-Fi, також є проектор для показу мультфільмів.

В укритті працюють санвузли які забезпечені усім необхідним.

Також у процесі ремонту знаходиться додаткове приміщення, де також зможуть розміститися діти, педагоги та відвідувачі. У приміщення ремонтують підлогу, стіни та систему вентиляції, також буде встановлена кухня.

З 07.00-21:00 укриттям користуються вихованці центру на педагоги, а також відвідувачі дитячого літнього табору. З 21:00-07:00 укриттям можуть скористатися усі бажаючі мешканці масиву.

Під час інспекції потрапили та прийняли участь у патріотичному заході з нагоди Дня державного прапору України. Відвідувачі літнього табору малювали малюнки та провели флеш-моб з розгортанням прапору України.

Читайте також: У Дніпрі оновлюють найдовший будинок у місті — “Китайську стіну”