Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили облаштування укриття в Палаці творчості дітей та юнацтва

Черговий по місту, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова, щодо облаштування тимчасових укриттів у місті Дніпро та їх доступність у будь-який час доби.

Сьогодні, 29 серпня, інспектували укриття, що знаходиться в Палаці творчості дітей та юнацтва ДМР.

В закладі займається 365 вихованців, одночасно в будівлі перебуває до 100 осіб. В разі повітряної тривоги в укриття спускаються як діти, так і керівники закладу. Також в найпростіше укриття  можуть спускатись й місцеві.

В укритті створили умови, щоб воно відповідало вимогам ДСНС. Місткість приміщення 50-60 осіб, але в разі необхідності є додаткові місця для сидіння. В таких випадках укриття може вмістити 100 осіб. Також є доступ для заїзду в укриття людям з інвалідністю.

Укриття працює цілодобово. В разі тривоги вночі черговий відкриває двері. Укриття розраховане й на тривале перебування, оскільки є все необхідне: запас їжі, технічна та питна вода, біотуалет, Інтернет, набір шанцевих інструментів, додаткове штучне освітлення тощо.

Читайте також: «Дітям і дорослим комфортно пересуватися»: дніпряни назвали переваги ремонту бульвару Слави