Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили хід ремонтних робіт у музичній школі № 6

Сьогодні, 15 вересня, черговий по місту, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов перевірив хід ремонтних робіт у Дніпровській дитячій музичній школі № 6 ім. Володимира Скуратовського.

За літній період 2023 року було проведено ремонтні роботи санітарних вузлів Дніпровської дитячої музичної школи № 6 ім. Володимира Скуратовського, а саме:

– Заміна труб водопостачання та каналізації;
– Встановлення та демонтаж сантехніки;
– Зроблена підвісна стеля армстронг;
– Замінено 4 двері;
– Встановлено кран проточного водонагрівача;
– Укладено кахельну плитку на стіни та підлогу.

Також вже цієї осені з’явиться віртуальний музей присвячений Володимиру Скуратовському. Вся музична, літературна, музикознавча та лекторська спадщина Володимира Ілліча на одній платформі.

У школі вже є музей Володимиру Скуратовському, але віртуальний дасть можливість розширити аудиторію, та буде можливість ознайомитись з творчістю відомого українського композитора нашого земляка.

Цей проєкт – мета дружини Володимира Скуратовського, Ольги, колег по Дніпровській дитячій музичній школі 6 імені В. І. Скуратовського, учнів та студенти. І цього літа завдяки гранту від Український культурний фонд розпочалася робота зі створення віртуального музею Володимира Скуратовського.

Це буде інтерактивна платформа – відвідувачі зможуть “поспілкуватися” із Володимиром Скуратовським і включитися у пізнавальну музичну гру. Крім того сайт міститиме 3D екскурсію, що знайомитиме із життям і творчістю українського композитора.

Твори Володимира Скуратовського активно виконуються на міжнародних фестивалях України, росії, Італії та США, а також звучали у восьми його авторських концертах та концертах його пам’яті.

Читайте також: Поліпшення Умов для Культурних Заходів у Дніпрі: Модернізація Філії КСК «Шинник»