Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі перевірили готовність мобільних операторів до зимового періоду

Сьогодні, 3 жовтня, заступник міського голови з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков в рамках чергування перевірив, як мобільні оператори підготувалися до зимового періоду та можливих відключень світла.

Першою локацією, яку відвідав заступник мера була компанія Водафон. Костянтин Цепенніков поспілкувався з регіональним керівництвом мобільного оператора та на власні очі пересвідчився у наявності усього необхідного до зимового сезону.

Це, зокрема, генератори та мобільні установки, які здатні забезпечити стабільне живлення і підтримати звʼязок протягом тривалого періоду часу. Також компанія має необхідний запас палива для забезпечення роботи усього обладнання.

Другою локацією, яку відвідав Костянтин Цепенніков стала базова станція компанії Лайфселл. Вона також має генератор та здатна підтримувати звʼязок у разі відключень світла або інших форс-мажорних ситуацій.

У такому випадку усе обладнання буде заживлено напряму від генератора і містяни не втрачатимуть можливість користуватися мобільним звʼязком.

Заступник міського голови поспілкувався з технічним керівництвом компанії-оператора та на власні очі переконався, що на цьому майданчику було зроблено усі необхідні підготовчі роботи.

Читайте також: Аптеки Дніпра перевірили на доступність для маломобільних людей