Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі поліція затримала двох п’яних водіїв, один з яких віз у машині дитину

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували за минулу добу у Дніпрі, повідомляє пресслужба ГУНП у Дніпропетровській області.

Днями очевидець повідомив поліції про те, що кермувальник автомобіля Ford сів за кермо, ймовірно, у стані алкогольного сп’яніння і поїхав по вулиці Фабра. Чоловік надав прикмети транспортного засобу і його номерний знак.

Патрульні швидко виявили вказану автівку. За кермом перебував чоловік, що мав ознаки сильного алкоголього сп’яніння, а поруч із ним 11-річна дитина.

Інспектори запропонували порушнику пройти освідування, але він відмовився. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та відсторонили від керування автомобілем.

Ще про одного нетверезого водія повідомили очевидці. Чоловік керував автомобілем ВАЗ у Самарському районі. Інспектори зупинили транспортний засіб і запропонували його водію освідування за допомогою приладу Драгер. Чоловік погодився.

Результат Драгеру був позитивний. 2,77 проміле алкоголю в крові кермувальника. На нього поліцейські склали відповідний протокол та відсторонили від керування авто.

Читайте також: Латвія передаватиме Україні автомобілі, конфісковані у нетверезих водіїв