Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на вулиці Зоопаркова горів житловий будинок: є постраждалі

У Дніпрі сьогодні, 24-го жовтня, у Самарському районі горів одноповерховий житловий будинок. В результаті пригоди постраждали чотири людини, повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Інцидент трапився на вулиці Зоопаркова приблизно о четвертій ранку. По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині кімнати житлового будинку. Полум’я миттєво охопило приміщення оселі та поширилось на дах. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, побутова техніка на площі 34 кв.м.  Пошкоджено дерев’яне перекриття даху житлового будинку на площі 14 кв.м. Загальна площа пожежі склала 48 кв.м.

Внаслідок пожежі постраждали чотири людини, вони самостійно покинули палаючий будинок до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Дитину 2020 року народження, чоловіка 1998 року народження, двох жінок 1998 та 1959 років народження госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікувальних закладів, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння. 

Займання локалізовано о 05:00 та ліквідовано о 05:15. 

Читайте також: У Дніпрі в депо метрополітену встановили Національний рекорд України та рекорд Книги Гіннеса