Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на вулиці Данила Нечая ремонтують системи опалення та холодного водопостачання

Затоплений підвал та проблеми з опаленням. З такою проблемою нещодавно зіштовхнулись мешканці будинку 21 по вул. Данила Нечая. Рік тому в ньому оселилась Анастасія Мазорчук. Дівчина каже:

«Нам через старі труби трохи пізніше дали опалення. Та й підвал наш постійно був у воді. Моя свекруха лишила заявку, і ось вже кілька днів тут працюють бригади. Не очікували такої швидкої реакції і сподіваємось, що тепер таких проблем точно не буде», – поділилась мешканка буд. 21 по вул. Данила Нечая. 

Нині у підвалі будинку кипить робота. Тут вже 5-тий день працює міська аварійна служба. Вони замінюють 150 м труби холодного водопостачання та пів тисячі метрів труби теплопостачання. 

«Роботи тут вже завершують. Зазначу, що будинку понад 50 років, і з дня заснування ці труби ніхто не міняв, їх стан був жахливий. Через це у будинку були постійні пориви, і мешканці нам скаржились. Тому ми прийняли рішення – замінити труби повністю. Ставимо сучасні, які не піддаються корозії та добре послужать. З початку року міська аварійна служба вже замінила труби холодного водопостачання та теплопостачання у 20 будинках, і до кінця весни такі ж роботи проведуть у ще 20 будинках», – розповів директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Сергій Файфер, який 24 березня є черговим по місту. 

Міська аварійна служба працює 24/7. Тож, якщо у вас є аварійні проблеми з опаленням, системами холодного водопостачання та  каналізації, електросистеми, лишити свої заявки можна цілодобово як онлайн, так і за номером: 736-10-02.

Читайте також: Єдиний в Україні. У Дніпрі центр для евакуйованих ВПО з інвалідністю та маломобільних щоденно приймає людей