Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на проспекті Слобожанському проводяться аварійні роботи  

У Дніпрі на проспекті Слобожанському проводяться аварійні роботи. Там унаслідок тривалої експлуатації залізобетонна труба діаметром 750мм зазнала пошкодження від газової корозії. В наслідок чого вона обвалилась в колектор та пішла просадка ґрунту.

На сьогоднішній день вона дуже в аварійному стані. Зараз підрядна організація проводить роботи з заміни пошкодженої ділянки колектора, міняють на нові поліетиленові труби діаметром 630мм.

Роботи проводяться в складних умовах на глибині 5 метрів, в стислих умовах проїжджої частини, перекрито дві полоси руху транспорта. ГНБ (горизонтальне направлене буріння). Методом ГНБ проводяться роботи на цій ділянці, щоб не перекопувати проїзну частину дороги. Зараз прокладена тимчасова каналізаційна лінія, щоб не обмежувати споживачів Лівобережної частини міста водою.

Це є тимчасовим рішенням для проведення робіт по відновленню основного каналізаційного колектора та без перерваної роботи каналізаційної системи.

Відрізок заміни колектора складає 150 метрів. Про строки говорити важко, але КП “Дніпроводоканал” намагається зробити якнайшвидше для відновлення роботи каналізаційної системи Лівобережжя міста.

Читайте також: Студенти на офлайні: чому молодь залишається в країні та обирає українську освіту