Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі на маршруті тролейбусів №1, №4 та “Б” з’явилася нова зупинка

На численні прохання пасажирів на маршрутах тролейбусів №1, 4 та “Б” додали нову зупинку. Відтепер у напрямку центру можна вийти на вулиці Володимира Вернадського. Раніше, аби дістатися туди на тролейбусі, треба було квартал підійматися вгору або вниз.

Людмила – пенсіонерка. Часто приїжджає у центральну частину міста, аби прогулятися з подругою.

Проте відсутність зупинки тролейбусу на Володимира Вернадського змушувала жінку довго добиратися до місця зустрічі.

“Обов’язково, дуже потрібна. По-перше, тут поліклініка, зупинка потрібна. По-друге, тут проводяться різні заходи, тут і планетарій, і телетеатр. Я пенсіонерка, і в тролейбусі проблем немає. В автобусі завжди починаються питання, а чому з пенсійним”, – каже дніпрянка Людмила.

Щодня приїжджає на роботу, користуючись тролейбусами 1 та “Б” і Наталія. Жінка викладачка в університеті.

“Для мене це дуже зручно. Я працюю в університеті митної служби та фінансів, тому це для мене дуже вигідно. Я вийшла, піднялася на зупинку, сіла в тролейбус і поїхала на Кірова”, – сказала дніпрянка Наталія.

А от Максим навчається у медичному університеті. Часто приїжджає в деканат, який знаходиться саме на Вернадського.

“Мені дуже подобається, що тут ходить тролейбус “Б”, і тепер він зупиняється на цій зупинці. Це дуже зручно, бо раніше мені треба було йти наверх, там сідати і їздити, а тепер мені зручно сідати тут”, – сказав дніпрянин Максим.

Зупинятися тут тролейбуси почали у середині лютого. Раніше, аби дістатися вулиці Вернадського, пасажиру тролейбуса треба було вийти на квартал вище, а саме на Сергія Єфремова. Або ж підійматися угору з зупинки на Барикадній.