Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі кур’єри «BoltFood» вийшли на мітинг проти зниження заробітної плати

Майже тиждень кур’єри «BoltFood» бастують. Працівники стверджують, що їм знизили зарплати, а деяких звільнили. На центральній площі Дніпра відбувся мітинг кур’єрів.

Андрій нещодавно доставляв до 20 замовлень на день. Тепер -тільки 11.

«І то я обирав, де мені зручно, тому що я тут в центрі ловив за 40 гривень на Донецьком Шосе, хто знає, де воно, і на Тополі я ловив за 50 за 40, ну я ж туди не поїду», – каже кур’єр Андрій.

Кур’єри розповіли, що їх відсторонюють від роботи без причин. Зі слів мітингарів, керівництво пояснює урізання зарплати здорожчанням пального.

«По-перше, ми хочимо, щоб повернули знову подачу оплату за подачу до закладів. По-друге, ми хочимо, щоб вони якось почали боротися з махінаціями зі сторони клієнтів, зі сторони не добросовісних клієнтів, по-третє, ми хочемо розуміти, за що людей блокують бо авдекватної відповіді від «BoltFood», ми не разу жодного разу не чули», – зазначив працівник «BoltFood» Олександр.

Журналісти ДніпроТV звернулися до компанії «BoltFood» за коментарем. Їм надіслали наступну відповідь.

“Високий прибуток кур’єра формується за рахунок поєднання базового доходу та бонусів і забезпечується завдяки наявності достатньої кількості замовлень. Саме тому ми залишаємо за собою право комбінувати ці інструменти. Водночас дохід кур’єрів нашої платформи є стабільно високим завдяки щораз вищій кількості замовлень. Надалі ми плануємо продовжувати стимулювати зростання попиту на послугу «BoltFood», інвестуючи в цей напрям”.

Мітингарі збираються страйкувати поки керівництво не піде їм на зустріч.

Читайте також: Гараж заважає проїзду: як вирішити проблему